diumenge, 26 de maig del 2013

Més vides viscudes...

He tornat al meu vell i estimat vici de llegir...i he trobat petits tresors


Vaig creure que per al meu viatge a Granada no podia trobar millor lectura. El món tancat i provincià de les espanyes de principi del segle XX, pintat amb les tragèdies rurals més lorquianes, un gust rellegir-lo. 

"Llegeixi's no per contradir o per impugnar, ni per a creure i donar per admès, ni per a trobar tema de conversació, sinó per a sospesar i considerar". 
Amb aquesta advertència es presenta una petita joia de la filosofia amb reflexions sobre l'amor, la salut, les classes socials, la bellesa i l'ambició, les enveges, l'arquitectura, la cultura, les ambicions personals... les innovacions, les riqueses i les sospites, l'educació dels fills, els estudis... i tants temes més!! Llegir-lo és al·lucinar en cada pàgina, doncs sembla escrit per un pensador del segle XXI. Francis Bacon. Escrit al segle XVI. Res ha canviat.



Comprat i llegit a la Huerta de San Vicente, la casa d'estiu i preferida del poeta i mateix lloc on va ser escrit, asseguda prenent el sol al banc de pedra on seia l'escriptor, i sentint l'ombra dels tarongers i oliveres del seu hort. Tot un luxe, una experiència preciosa.



La vida bohèmia dels anys 20 descoberta per una noia del segle XXI que busca ser algú a París... M'ha encantat!!

diumenge, 19 de maig del 2013

Avui m'ha agradat...

"Impossible travessar la vida, sense que una feina surti mal feta, sense que una amistat causi decepció, sense patir algun problema de salut, sense que un amor ens abandoni, sense que ningú de la família mori, sense equivocar-nos en un negoci. Aquest és el cost de viure. Tot i això, el més important no és el que passi, si no, com es reacciona. Si et poses a col·leccionar ferides eternament sagnants, viuràs com un ocell ferit incapaç de tornar a volar."


Els colors de Granada...






























































Moments, sensacions, records...retalls de vida, d'instants preciosos!!! Febrer del 2013