diumenge, 31 d’agost de 2008

FM 08

Jo, Ravina, Sara
La tronada
Zingarel·la i Roseta, de Jordi Gibert
Sara, Joan
Jo, Mària
Els bandarres
Ravina, estel
La Núria i jo, com sempre juntes el 29.

Cris i jo de festa al Cim
Vistes des del Cim
Mmmm però que guapo és el cambrer...
Jajajajaja
Foc de FM


Tito i jo
Maite, Jaume
DJ Clousseau
Vista preciosa des de la terrassa del Cim
Cris, Carme i les copes de cava



Vinyes del Penedès, Estiu









dimarts, 26 d’agost de 2008

El Hormiguero (Quatro)


Per fi torna El Hormiguero!!!! Dia 1 de setembre, quarts de deu del vespre..Se'ns han fet tan llargs els vespres d'estiu sense ell... Sense cap pretensió, però un programa que sempre sorprèn, súper divertit, intel·ligent i gamberro! Sobretot als nens els encanta.
Dels reptes que preparen cada dia, per a mi un dels més genials de la temporada passada és el de l'equip del programa fent la seva versió del videoclip dels OK Go, Here it goes. Dalt, els originals, a baix, Pablo Motos and company.

dijous, 21 d’agost de 2008

Sant Fèlix 2008

4d9 a. desc., Castellers de Vilafranca 30 d'agost 2007.
Res, que el temps passa volant i ja tenim un altre cop aquí la FM, heu vist l'anunci de Sant Fèlix 2008 dels Castellers de Vilafranca? és impressionant..

Ningú ha escombrat les fulles, Jordi Llavina


A un llibre li demano que m'emocioni, m'impliqui i m'absorbeixi...No és tan fàcil aconseguir-ho, com tot, has de provar i provar, i de tant en tant et cau a les mans un tresor com aquest...

Tot i que no acostumo a llegir llibres de relats curts, aquest en concret em va atreure pel fet de que sóc lectora assídua del Dietari del 3 de vuit del Jordi Llavina.

Situacions quotidianes, a vegades tan complicades, relacions personals, desamors, enyorances d'altres temps... tot narrat amb una tendresa i una riquesa que m'ha atrapat.

El viatge de noces l'he trobat impressionant, feia temps que no se'm feia un nus a l'estómac llegint...Resumint, 191 pàgines de pur sentiment, jo de vosaltres no me'l perdria.

dimecres, 20 d’agost de 2008

Vacances de lectura


Ja tornem a ser a la vida gairebé normal; aquests dies m'he deixat abraçar amb intensitat per una de les meves passions, la lectura!! Aquest any he aprofitat que he deixat el jurat del premi literari de l'Odissea, per a poder llegir el que em venia de gust i totalment per plaer. Però de fet, després de tants anys implicada en el premi, reconec que ho he trobat una mica a faltar...Victòria dixit.