dijous, 30 d’octubre de 2008

Més Lax: Que boig el món...!!!Un dels temes que vam gaudir en directe a la presentació del seu nou disc, a l'Espai Movistar de BCN el divendres passat: GUAIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII

La part bona: Toooooooota la llarga nit..
La part dolenta:La foto del radar al tornar cap a casa..

dilluns, 20 d’octubre de 2008

Canvi de vistes, 2003-2008

Com ha canviat la vista des de la terrassa de casa, abans i després del pas de l'Ave...Fins i tot la meva planta està mig morta...Esperem que tot sigui a fi de bé...!

dilluns, 13 d’octubre de 2008

El palau de la lluna, Paul Auster


Si encara no estimes l'obra d'Auster, és hora de que llegeixis aquest llibre!

Avui estic com orfe, és la sensació que t'atrapa quan acabes un llibre que t'ha agradat molt i no vols que s'acabi mai...

El protagonista, M.S.Fogg és el narrador d'aquesta història de la seva pròpia vida, des de l'adolescència fins ben entrada la maduresa, amb l'estil propi d'Auster, autor de culte americà.

És una passada com t'arrossega la poesia i la humanitat de la història i els seus personatges, és fàcil identificar-te en la desesperació d'una persona que ho ha perdut tot fins arribar a la indigència, i és emocionant i t'enganxa la història sobre la forma en que se'n surt.

Mai m'ha decebut cap de les seves obres, però aquesta és una de les millors novel.les que he llegit mai, incloses les seves. Està ja entre les meves favorites sens dubte!! Sobretot m'apassiona la manera que té l'autor d'enganxar una història dins d'una altra, fent que cada 40-50 pàgines el lllibre doni un tomb brutal..

La imaginació de l'autor i la seva facilitat per lligar històries i personatges diferents sempre m'ha sorprès, i la creació d'un personatge com l'Effing, un vell paralític sense cap esperança per la vida, però que té la capacitat de sorprendre en totes les seves accions, demostra que no tot està sempre perdut!

El recomano!!

Altres novel·les d'Auster que m'han fascinat: Trilogia de Nova York, Leviatán, La nit de l'oracle, Bogeries de Brooklyn...