dilluns, 31 de març de 2008

Més Lax

"...Dóna'm força per cridar que jo sóc de mi no sóc de ningú la meva terra és el mar fet d'aigua i sal, sota l'aigua no hi han peles ni banderes ni nacions, el silenci que m'envolta és la solfa que em fa viure, VIURE I SER LLIURE..."

Uffff no me'n recordava que era tan bonaaaaaa...!!!

dimarts, 25 de març de 2008

FotoMon 2 - Tuníssia

Platja de Hammamet
Sidi-boud-Said
Hammamet
Tuníssia, Palau del Sultà


Sidi-boud-Said

Medina, Nabeul
Mesquita, Hammamet
Nabeul
Platja de HammametKairouan, Ciutat Santa de l'Islam
Sousse
Medina, Nabeuldimarts, 11 de març de 2008

Gossos & Macaco - Corren
Ummm, és que no he pogut aguantar la temptació, és una cançó que tinc tot tot tot el dia al cap, té un ritme que s'enganxaaa, la veu de gossos és potent i per a mi el toc que la fa genial és la col·laboració de Macaco... I tu, ravaleges?


dilluns, 10 de març de 2008

Gerard Quintana-Caic


A l'estiu de 2006, vàrem fer una de les nostres escapades en família a Eivissa. A l'arribar a l'aeroport del Prat, jo portava el meu mp3 i anava escoltant i repetint aquesta cançó, que m'apassiona.. A l'entrar a la terminal ,veig que al meu costat tenia...el Gerard Quintana.


Vam anar a fer cua per facturar, i al davant nostre estava ell. Volia dir-li alguna cosa, no sé, tio, m'agrada el que fas per exemple, però a vegades sóc més prudent del que cal, i no m'agrada sentir que estic envaint la intimitat d'algú.. total, que jo allà flipant i el tio allà.


Al taulell que ens havia tocat hi havia algun problema i la cua no avançava, el Gerard es gira i em pregunta que què deu passar, dic que ni idea i ell "no et preocupis, vaig a preguntar". Quan es va dirigir a les noies que hi havia allà, totes li vàren demanar autògrafs i fotos amb el mòbil, total que hi havia un problema informàtic però s'estava solucionant. El tio torna i m'ho explica, i jo com una idiota li dic que ah, molt bé, gràcies. Tampoc vaig tenir collons de dir-li res. Vam intercanviar un somriure i ja està.


Al pujar a l'avió, estàvem pràcticament de costat, intercanviàvem mirades i jo escoltant tota l'estona el "Claus de Sal", tot ell exquisit per al meu gust. Va ser una experiència per flipar... quin gust!! Jejeje


A l'arribar l'avió a l'illa, va passar allò típic que al cap d'una estona d'aterrar tothom s'aixeca, però les portes no s'obren...i et quedes allà al mig del passadís dret com un estaquirot. Doncs bé què em podia passar a mi? Doncs que ens vam quedar els dos drets de cara, no ens podíem bellugar i em va somriure i em va picar l'ullet, i jo li vaig somriure i li vaig picar l'ulletttt jajajaja un moment molt guapo, sempre me'n recordaré. Tampoc en aquell moment vaig ser capaç de dir-li res...seré idiota????


dissabte, 8 de març de 2008

23-25 MAIG, MARRAKECH!!

Plaça Jemaa El Fna, Marrakech
Nenes, aquí teniu les fotos de l'Hotel RYAD MOGADOR de Marrakech.
Probabilitats d'anar a dormir a quatre potes: 0% (no tenen alcohol), probabilitats de cremar la visa: 99,9% (hi ha la plaça Jemaa El Fna molt aprop, amb mercat full time)..SALAM ALECOMMMMMMMMMM!!!!!
(és tot com taronja oi?? a la Núria segur que li agrada jejeje..)Lax'n Busto- Per una copa...

8 de març, dia de la dona treballadora...necessitem una/es COPAAAAAA/ES!!
Tranquis, avui sortim...
"PER UNA COPA, un lloc obert, per seguir la festa fins la fi dels temps donaria cent, potser mil, potser tot el que tinccccc!!" Pemi Fortuny. (Guapppuu!!, Lax no és el mateix sense tu)

Resum de la nit: (jeje)