diumenge, 28 de desembre de 2008

El virus de la tristesa - Jordi Cabré


Acabo de llegir fa uns dies aquesta novel·la del Jordi Cabré, premi del lector de l'Odissea de fa uns anys amb la pregària del diable, és la història d'un complot contra el franquisme en el començament de la dictadura, molt ben lligada i documentada, m'ha agradat moltíssim el fil argumental des dels nostres dies, quan l'Antoni és nomenat President de la Generalitat de Catalunya i mor el seu pare. Ens farà falta conèixer aquest (Antònio) i la seva lluita per la llibertat, que ens anirà desvetllant tota la veritat... Una història deliciosa, dolça i romàntica, dura també a voltes, que ens mostra la cara bruta del poder, les misèries dels més poderosos, i la indiferència davant del passat dels més joves, en aquest cas el fill de l'Antoni, encara que a través d'ell es descobriran tots els secrets del passat del seu avi...

Així dóna gust llegir!

Nou vídeo LNBPer fi ha sortit el vídeo!!!

diumenge, 21 de desembre de 2008

Sí que li portaré la carta al pare noel síiiiiii !!!


Bé, passo de nadals i sants-esteves, no m'agraden aquestes dates i faig vida normal els dies que puc i que passin ràpid els dies que no puc, però aquest any sí que li porto la carta al pare noel i m'assec a la falda i li explico com m'he portat aquest any... i el que faci falta.......!!!!!!


(PS: Aquests homes existeixen? Algú n'ha vist mai cap, així, pel carrer????)

divendres, 12 de desembre de 2008

Diego el Cigala i Bebo ValdésL'estiu del 2003, la nit que vaig descobrir "Lágrimas negras" vaig estar amb els pèls de punta tota la nit, i mira que feia calor...

dimecres, 10 de desembre de 2008

Bolas & Tito perpetrant La Grange-ZZ TopOhhh germans, ja sé que el tenim penjat en 70 llocs diferents però no m'he pogut resistir a tenir a la vista aquest gran moment rock&roll !!!!
No patiu que no es veu bé i la gent no ens coneix...jejeje

dimarts, 9 de desembre de 2008

Un home a les fosques, Paul Auster


L'August Brill és un home de 72 anys que té la mobilitat reduïda, i quan l'insomni el té tota la nit despert s'inventa històries per intentar no pensar en les coses tristes de la seva vida, com la mort de la seva dona, la separació de la seva filla i l'assassinat de la parella de la seva néta. Una d'aquestes històries inventades és una guerra civil als Estats Units, que va desenvolupant al llarg d'una sola nit. El protagonista de la història que s'ha inventat es troba immers en una guerra de cop i volta, en un món totalment diferent al que havia viscut fins ara. Una història molt crua, intrigant i plena d'emoció, m'ha agradat moltíssim com tots els Auster. L'he llegit en una tarda avorrida de diumenge.

dilluns, 8 de desembre de 2008

Més llibres...

Aquesta és una història d'aquelles que vas llegint i assaborint cada pàgina, està impecablement descrita la vida quotidiana en la Pèrsia del segle XVII, en la ciutat d'Isfahan la gent viu principalment de l'artesania, teixint catifes de seda per als shas i la gent que està en bona posició. La protagonista de la història ha de fugir cap a Isfahan amb la seva mare i deixar la seva aldea després de la mort del seu pare. Són recollides per un oncle de la ciutat, Gostaham, que té una posició gràcies al seu taller de catifes, però la vida de les dues dones no serà gens fàcil...Sense diners ni dot per casar la filla, la seva situació es va complicant quan la relació amb la dona del Gostaham es torna insuportable...Una novel·la plena de tendresa i emoció, i d'una descripció dels costums de l'època molt minuciosa (vestits, menjar, normes socials, relació entre homes-dones, ..)
Molt recomenable!!

I més...

Ohhhhhhhh Una altra que m'ha fascinat!!! Un arquitecte que ronda la cinquantena, amb una vida que segurament molta gent li enveja: Prestigi professional, diners, viatges amunt i avall... Però viu en una vida de mentida, amb una relació de parella nefasta...

La notícia de la mort de l'Anouk, la mare del seu millor amic d'infantesa i el seu amor secret, farà que tot el seu món trontolli. En un viatge per a recordar el seu passat coneixerà la Kate, a partir d'aquí es replantejarà la seva vida i tot donarà un gir radical...

Més de llibres

Vinga va, parlo de la meva lectura que ja està bé de tanta tonteria... En aquesta història s'entrecreuen quatre personatges amb una vida miserable, un taxista vidu i deprimit des de la mort de la seva dona, un metge pobre d'esperit i covard que no s'atreveix a enfrontar-se als problemes de la seva existència, una prostituta africana preciosa que ja es conforma amb la seva vida grisa i que està lligada de per vida a un proxeneta molt violent, una vella científica amargada i alcoholitzada.. Aniran esdevenint una sèrie de fets casuals en la nit madrilenya, que els lligaran per sempre. Una novel·la esperpèntica en molts moments, plena d'emoció i humor, jo us la recomano.

Cap de setmana de festa al Cim...(on si no?)Aquest cap de setmana hem celebrat l'aniversari de la Griselda, com sempre tota la penya junta amb moltes ganes de passar-ho bé, bones vibracions!!!!
PD: (Ara que m'ho miro ja amb les neurones més o menys recuperades, és dimarts a la nit...una mica desmadrats oi??)