dimarts, 15 de novembre del 2011





"Sigues aigua abundant, pura i cristal·lina per a qui té set d’amor, d’afecte, de força i de suport.

Sigues port… Port d’arribada d’ànimes cansades, abraçant i rebent amb amor a aquells que caminen perduts pel món, i que necesiten d’un lloc tranquil per descansar el fardell que carreguen.

Sigues també port de sortida, per a qui ha de sortir, inspirant per a portar una vida millor, amb renovades esperances.

Sigues pont… Pont que connecta la vida terrenal a l’eternitat del cel, per ser pont, comprèn, perdona i deixa que les persones passin a través de tu cap a l’amor infinit.

Sigues camí… Camí llarg, exquisit de passejar. Sigues camí que guia, i que orienta cap a la veritat als pelegrins de la vida i aquests, agraits, plantaran flors als teus peus.

Sigues estel… Estel que il·lumini gratuitament als que se t’acosten. Sigues estel guia, estel dels que naveguem per la vida i estem perduts. Sigues estel que des de dalt mostri als altres la ruta de la felicitat.

Sigues pluja… Pluja que mulla els cors secs, buits d’amor, d’esperança, de pau. La pluja és sempre esperada, perque d’ella depèn la continuïtat de tota la humanitat.

Sigues arbre… Arbre que dóna fruits per als qui tenen fam, que dóna ombra i refresca l’ardorós calor dels caminants que segueixen per la vida. Perquè ser arbre és tenir arrels sòlides i profundes, braços que s’allarguen, que s’estenen… produir flors, omplir l’ànima d’algú, ser fort i enfrontar-se als temporals.

Sigues feliç… perquè si tu ets feliç, les persones que t’envolten també ho seran."

(papa, gràcies per ser aigua, port, pont, camí, estel, pluja, arbre...<3)