diumenge, 13 d’abril de 2008

Vicky Júnior ja té els 18!! (o l'efecte d'uns bons "taconazos")

Uooops!! Canvi de sabates!!!

Avui hem anat tota la family a celebrar l'aniversari de la Sara, aquests esperats 18, que ella no sap que passaran tan ràpid, igual que els 70 següents..
Bé, ha arribat Súper-Guapa-Fashion, com sempre, amb uns "taconazos" de 12 cms. que, com podeu veure, li queden ideals de la mort.

Jo, la veritat és que també m'anava a posar unes sabates súper altes, però a última hora he decidit que no calia patir i més anant a un dinar amb nens...sempre al final sobren (els talons vull dir... encara que els nens...jejeje)
Però què ha passat? Que al cap de mitja hora a la senyoreta súper fashion li feien un mal als peus que no podia donar ni un pas, i clar, qui estava allà per salvar la situació?? (canvia-me-les porfaaaaaa!!!!..)
I aquí comparant les dues fotos podeu veure el resultat del canvi, al final és veritat que els talons estilitzen una passada, que bé m'he sentit portant-los!! I la Sara súper còmoda amb les meves ballarines...
Al final, he hagut d'acabar amb els taconazos de la òstia i perseguint nens...(El Martí s'ha escapat..) Socorrooooo!!!


La Queti i jo, divertides
Queti, Victòria, Albert i Vicky Jr. Felicitats princesa meva!!!

I el nou piset de l'Albert, què... aquí es pot veure la tecnologia punta del porter automàtic, amb pantalleta inclosa per poder veure bé la cara dels convidats...

(Socorro esta casa es una ruinaaaa!!!)