dimarts, 29 de juliol de 2008

Tancat per vacances

Res, que una servidora ha acabat de pringar per uns quants dies...Pringar a la feina, clar, a la resta tot segueix igual...jejeje, però bé, que ens veiem a partir del 18 d'agost, que ja estaré de tornada amb les piles carregades, espero, i de pas desitjo a tothom que vingui a parar aqui i que llegeixi això un bon mes d'agost, que pugueu fer el que de veritat us vingui de gust...

Fins aviat!!

dilluns, 21 de juliol de 2008

Pintada


Un dia trist, ple de núvols, sense cap ganes de fer res, estava jo passejant per Calafell sense cap destí en concret, a més tocada físicament, no em trobava gens bé, tampoc d'ànims... De fet, un d'aquells dies per oblidar...
Doncs bé, que estava jo passejant per veure si, al menys l'aire fresc -massa fresc per a un mes de juny- m'aclaria les idees, quan em vaig trobar al davant dels morros aquesta frase...
I si l'havien escrit justament perque jo la veiés??? Llavors vaig començar a menjar-me el coco, qui escrivia això? Perquè? És que la seva vida sí que és una merda total? Vaja, n'estic gairebé segura de que si.. I per això vol fer sentir la mateixa sensació als altres?
Us asseguro que no és una bona manera de pujar la moral en un dia així... Socorroooooooo!! Vaig anar corrents cap a casa com fugint de la pesta!!

dilluns, 14 de juliol de 2008

Farra !!

12-07-08, 23:00 Tafanejant entre els vins reserva de La Fàbrica
23:30, Un sopar deliciós i íntim a la sala de la cava

13-07-08, 04:00, quin mal al cap i als peus...!!!

dijous, 10 de juliol de 2008

Dalí domèsticEn aquests dies de vacances que ens vam arribar a l'Empordà, vam visitar el museu Dalí. Cada vegada em fascina i em sorprèn, hi anés mil vegades em continuaria agradant.. Després vam dinar al Restaurant Duran, que era molt freqüentat per l'artista amb tota la seva troupe d'amics, que es muntaven unes farres que déu n'hi dó.. Doncs en aquest restaurant, recomanable 100% si aneu a Figueres, hi tenen exposades unes notes, que no sé pas d'on han tret, que havia fet als seus col·laboradors en Dalí. Com a mínim resulta curiós veure el geni escrivint sobre coses tan banals i domèstiques...i amb una ortografia ummmm diguem original com ell ??
En vaig fer unes fotos per compartir-les.

dimecres, 9 de juliol de 2008

Més vídeos del l'espectacle "Contes Àrabs"

Aquí està la gran Nefer en acció, la nostra mestra de dansa oriental...

http://www.youtube.com/watch?v=eyBvnQbAODg

I el Toni gitano i la Vanessa marcant-se un zapateao (no vegis com desestressa ballar això...)

http://www.youtube.com/watch?v=BhaF-jc6vh4

Danses de la Polinèsia, grup Negma... (Fàtima, Sara, Nefer, Juki, Gemma)

http://www.youtube.com/watch?v=vr5Liv8cLnU

I per si no saps què és un moviment en cànon (sembla fàcil, ehhhh espavilat/da? Prova-ho!)

http://www.youtube.com/watch?v=LkEY1ui7xGc

AMRO DIAB

Peazo guaperas
Vaya cacho brazo!!!..
Els començaments van ser durillos... Quina millora amb el temps!!


Ja era hora de fer un homenatge al meu Amro Diab!!!!
M'encanta la seva música i sóc la seva fan namber-uannnnn!!

Amr Abdel Basset Abdel Aziz Diab (en àrab عمرو عبد الباسط عبد العزيز دياب), és un dels cantants i compositors egipcis més coneguts globalment, el vaig descobrir per casualitat en un cd que em vaig comprar fa anys al Marroc, des de llavors no me n'he perdut cap. Fusiona pop amb música àrab i en el món oriental és una estrella, de fet és imatge de varis productes pel seu poder mediàtic; per exemple és la imatge de Pepsi en tot el món àrab:

Em quedo amb Tamally Maak, és la primera canço que vaig sentir, la que m'agrada més..
Buscant info sobre els cds recopilatoris del Budha Bar, vaig veure que en un dels volums hi està just aquesta peça inclosa. Aquests recopilatoris es consideren dels més selectes en música amb tendències orientals.

La bellesa està en els ulls de qui la mira... (Elegy)


Fa uns dies em vaig llegir "El animal moribundo" (Elegy), de Philip Roth, portada al cinema per Isabel Coixet. Alguns crítics literaris l'han qualificat de "petita i pertorbadora obra mestra", de fet és una història inquietant, i per pensar... Història de vida, mort, sexe, amor i obsessió a través de la relació entre un vell professor d'universitat i una alumna seva... El recomano.

Per mostra un fragment, que em va deixar freda, però no d'indiferència sino al contrari...

"Sólo cuando jodes te vengas de una manera completa, aunque momentánea, de todo cuanto te desagrada de la vida y de todo cuanto te derrota en la vida. Sólo entonces estás más limpiamente vivo y eres tú mismo del modo más limpio. La corrupción no es el sexo, sino lo demás. El sexo no es solo fricción y diversión superficial. El sexo es también la venganza contra la muerte. No te olvides de la muerte. No la olvides jamás. Sí, también el poder del sexo es limitado. Sé muy bien lo limitado que es. Pero, dime, ¿qué poder es mayor que el suyo?".

dilluns, 7 de juliol de 2008

Sant Pere dels Arquells, Lleida - 22 junyCom cada any al mes de juny, vam fer el dinar de família a Sant Pere, La Segarra. El paisatge aquest any era més verd del compte, i no als daurats als que estàvem acostumats. Coses de les pluges.


dimarts, 1 de juliol de 2008

Contes Àrabs - Clàssic Egipci

Bolas, aquí tens el meneíto d'aquest any. No us penseu que anem fora de temps... Simplement que al carregar el video, a mida que avança l'actuació es va dessincronitzant música i imatge. En el vídeo original no passa. Algú sap com solventar-ho? Sosssssssss!!!!

Ballarines (d'esquerra a dreta) Montse, Sara E., Sara S. Encarna, MontseP., Conxi, Núria, Natàlia.