diumenge, 22 de maig del 2011

Lady Million i l'operació Bikini

L'altre dia, anant a comprar a una perfumeria em van donar una mostra de perfum, concretament Lady Million, de Paco Rabanne. Tenint en compte que des del 2003 havia fet servir intermitentment l’Ultraviolet, que és una fragància que m’havia agradat molt, doncs pensava que aquesta també em podria agradar…bé, doncs aquesta tarda he decidit provar-la. Al primer toc del pulveritzador, ja me n’havia penedit d’haver-lo premut, però la mateixa inèrcia de tota una vida d’aplicació perfumil me l’ha fet prémer sobre el coll per segon cop…ja he vist de seguida que l’havia cagat greument i tindria un problema, però tot i així he decidit sortir de casa i anar per feina...
Caminant pel meu carrer feia una lleugera brisa, ja he vist que l’havia cagat de debò, allò no feia una olor forta, allò apestava, feia mooolt de temps que no sentia una olor de perfum tan insolent i insuportable. A casa dels meus pares, estava parlant amb la mare quan he vist que, dissimuladament, el pare anava a obrir el balcó…
Quan he sortit al carrer, tenia el nas tan ple d’aquell aroma que no m’abandonava, que el coll em picava, després els ulls em ploraven…….inclús tenia la sensació que la gent respirava i em mirava…tornant a casa he decidit sortir una estona a córrer, i, atenent al meu caràcter positiu... he pensat en tres avantatges de portar aquest perfum, algun n’ha de tenir…!!

Avantatge 1) Incita a la velocitat i a l’esforç, doncs quan corria per no sentir l’olor ho feia amb tota la intensitat de què era capaç perque l’aire s’emportés l’aroma, per dir-ne alguna cosa... Per tant, ajuda a la tonificació muscular i a obtenir  una bona forma física.

Avantatge 2) Te la poses per anar a sopar i et mareges tant que no menges, per tant, fas dieta, el que vol dir que és favorable per a l’operació bikini i per al control de pes.

Avantatge 3) Si surts de nit a discoteques i sales de festes tipus Casino, on fa un calor que et mors i està tan ple de gent que no pots ni moure’t, t’assegura un espai més que suficient al teu voltant, a part de lliurar-te de tots els pops enganxosos que solen circular per la nit…. 
:-P


(Mira que està bona però està sola, i demana si us plau que t'hi acostis...ara entenc aquest anunci...)