divendres, 22 de juny del 2012

MDNA Tour 2012 Barcelona

Més de 20.000 persones, Palau Sant Jordi, 20 de juny  Vestuari de Jean Paul Gaultier.
Impressionant posada en escena: Efectes especials, coreografies projeccions, i sobretot, música espectacular i el glamour total de la reina del pop. Ha saltat, escalat, fet funambulisme sobre les cordes, ha estat arrossegada per terra pels seus ballarins, la veritat és que no es noten els 54 anys que porta sobre. 
Espectacularment guapa i radiant, va oferir gairebé dues hores de concert sensual, místic, provocador, amb molts símbols marca de la casa com icones religioses i crucifixes, barrejats amb armes i el desvergonyiment i la provocació feta dona The MDNA Tour 2012, Barcelona, única parada a tot l'estat.




Alguns dels modelets que vam poder veure...


"Tots formem part del mateix ADN, som un, estem units, no importa de quin color és la nostra pell, les nostres creences o l'orientació sexual que tinguem, tenim una única ànima" En resum, espectacle acolorit, provocatiu i per no oblidar...!!! ) Si abans m'agradava, ara encara més ;-)

"Like a prayer", tants records, tants anys viscuts, em va encantar sentir-la cantada en directe per l'ambició rossa,  en aquesta mateixa versió, evolucionada, com ella ;-)