dilluns, 13 de juny del 2011




Una pasión vintage’ és una novela màgica.
Phoebe Swifft és una dona que compleix el seu somni d’obrir una botiga de roba vintage en un barri de Londres, només llegir aquesta part de l’argument de la novel·la va ser raó per a saber que l’havia de llegir… 


Feia dies que no m’enganxava a una novel·la com aquesta, m’ha fascinat, per la seva sensibilitat, i viscuda des d’una persona amb la qual comparteixo gustos i punts de vista sobre moltes coses trascendents. Phoebe vol trencar amb la seva vida després d’haver patit molt per circumstàncies que anem descobrint a mesura que avancem, petites tragèdies vitals, com cadascú té les seves, que ens fan patir, o viure intensament, en definitiva, ser persones. És llavors quan decideix obrir la botiga de roba vintage.
I com pot canviar la nostra vida en un moment, segons el camí que triem, i sobretot si volem que canviï... Barreja de sensibilitat i vides intenses, amb pinzellades del poder que pot desprendre la ropa que vestim. "Quan comprem una peça vintage comprem alguna cosa més que fil i roba, d’alguna manera ens apropiem de vides anteriors que van estimar, riure, patir, plorar, amb la mateixa roba que ara portem posada..."
Amistats que sobreviuen al temps i a la mort, ganes de superar-se i d’estimar, glamour en les peces de la botiga, on cada clienta s’emporta una història i una il·lusió per viure..........
Una faula moderna, un conte de fades que, entre vestits esplèndits, càlids gestos d'amor i tragèdies impossibles d'oblidar, i sense poder tornar a l'ahir per a arreglar les coses, fa que, recordant aquest ahir, el present tingui un nou valor... Història màgica i sorprenent... Totalment recomanable!!!!!!!!!!!!