dimecres, 24 d’abril del 2013

Experiències

Dinar a un restaurant amb dues estrelles Michelín no es fa cada dia, ho vam provar per una celebració familiar. Tota una experiència. El lloc és el que em va agradar més. L'arquitectura, l'espai i la decoració sens dubte per a mi, segons la meva opinió clar, mereixen més estrelles que el menjar, que era molt bo però en molts restaurants hi fan menjar molt bo. La diferència no és tan gran. No sé quins paràmetres es fan servir per a concedir les famoses estrelles, suposo que hi influeix molt també l'atenció, el servei i les instal·lacions... El servei és molt bo (Hi ha un cambrer per cada dues persones) però per al meu gust massa parafernàlia i massa rituals innecessaris (canvi de coberts complet per a cada plat. Comptant que en un menú degustació hi ha 16 plats, 48 coberts per comensal... una mica exagerat no creieu??) I a més cada canvi de coberts és com una mena de "performance" amb un cambrer/a (o tot eren cambreres noies??) mirant a l'infinit en posat de "firmes" aguantant una gran safata amb tots els serveis i una altra cambrera va posant els coberts només agafant-los amb la mà dreta l'esquerra a l'esquena i més tiessa que un pal.. tot un espectacle que et deixa bocabadat i una mica nerviós si tens gana!!!

Per acabar-ho d'adobar ve el marit de la cuinera que és la de les estrelles i fa una mena de teatre per a descriure el plat que ens anirem a menjar... Tot seguit te'l serveixen amb gran pompositat... i així 16 vegades!!! El que es tradueix en 4 hores llargues de cerimonial i una panxa més plena que la del bou del Patufet..!!!

Però com totes les coses que no s'han provat mai, va valdre la pena... una experiència sobrenatural més per posar a la llista de cosesqueestanmoltbéperprovarperònocalenperaserfeliç!!!!

Ara tot això cal que sigui documentat per al record...

Restaurant Les Cols, Olot











...I proveu de seure en aquesta cadira durant 4 hores... per molt bo que sigui el restaurant això és una tortura!!!

Ara, tot molt bo i espectacular...